BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI

Cihaz Takip Formu

Bilgi İşlem Daire Başkanlığımızca hizmet sunulmakta olan cihaz (masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, yazıcı, çok fonksiyonlu yazıcı, tarayıcı) envanterinin belirlenmesi amacıyla, bilgi girişlerinin yapılmasını sağlamak üzere "Cihaz Takip Formu" hazırlanmış olup, cihaz.sinop.edu.tr adresinde yayına alınmıştır.

Sözkonusu form, harcama birimleri Taşınır Kayıt Yetkililerinin kurumsal e-Posta hesap adı ve parolası ile erişerek bilgi girişini yapabileceği şekilde tasarlanmıştır.

Üniversitemiz yıl sonu istatistiklerinin sağlıklı bir şekilde oluşturulmasını sağlamaya yönelik envanter tespitinin yapılabilmesi için, cihaz.sinop.edu.tr adresindeki "Cihaz Takip Formunun" 05.01.2017 tarihi mesai bitimine kadar biriminiz Taşınır Kayıt Yetkilisi tarafından doldurulması gerekmektedir.

Kurum İç Değerlendirme Raporu
Öğrenci Hizmetleri